Bit Trade - Сервіс BMA? І Суть роботи⚙️ І Вигода?

Bit Trade - вопросы и ответы
0 ответов
546 просмотров
Гость 24 декабря, 2021 год
Вважаю, що в нашу епоху капіталізму мірило успіху - гроші. Наприклад, я разом з своїми друзями заробили за останній рік за допомогою сервісу BMA більше 200% на вкладену суму, при тому це кожен окремо! Рахую ми успішні✌.

Що ж таке сервіс BMA?? Це партнерський сервіс спільного майнінгу на сайті Bit Tade. Пул генерує прибуток і людина отримує свій відсоток відносно суми вкладу. Особисто для мене, як для інвестора важливим являється те, що прибуток гарантований?, тобто гроші я на технічному рівні ніяк не можу втратити. Тому я користуюсь всіма сервісами BMA, які сайт Bit Trade запускає для своїх клієнтів?. Їх на даний момент три. Зараз є можливість зайти скористатись BMA3, BMA4 і отримати гарантовано+40% на свій капітал.

Отже суть роботи сервісу BMA для чайників за 7 кроків. Я б сказав, що навіть бабуля і дідуля змогли б ним скористатись і отримати бонус до пенсії??.

Перший крок. Визначаємось з сумою для інвестиції.
Другий крок. Переходимо на сайт Bit Trade і реєструємось.

Третій крок. Заводимо кошти на основний баланс.

Четвертий крок. Натискаємо на вкладку "Сервіс BMA" вибираємо доступний вам сервіс.

П'ятий крок. Після відкриття потрібного нам сервісу(рекомендую сервіс BMA4). Зареєстровуємо контракти на ту суму, яка є на основному балансі. Опускаємося нище на відкриттій сторінці і обираємо "Реєстрація контрактів BMA"

Шостий крок. Після підписання контрактів чекаємо, щоб контракти досягли 100% і принесли 40% дохідності. Після цього, згідно вашої стратегії, якщо контракт закрився виводимо дохід на основний баланс, або запускаємо його на повторний цикл акселерації і отримуємо після закриття ще +40%, разом вже цей контракт приніс 80%, потім прибуток виводимо на основний баланс.

Сьомий крок. Фіксуємо прибуток отриманий у сервісі BMA.
Приклад. Рік назад я підписав контракти в середньому по ціні за 1 bitbon - 8.50$(це видно на скріні вище, перший контракт), а зараз ціна на токен 23$. Тобто прибуток сервіс BMA видав у +80%(за два цикли акселерації) і вийшло 35 bitbon.

Враховуючи міжкурсову різницю то виходить 35 bitbon * 23$=805$. Щоб порахувати скільки це буде у відсотка потрібно знати скільки я проінвестував у даний сервіс:

Тепер рахуємо 805$ * 100 : 342$ = 235%

Виходить дуже хороший результат?.

Отже, всім тим хто буде читати цей відгук, всі скріни являються реальними показниками з мого особистого кабінету. Рекомендую користуватись сервісом BMA і ваші гроші гарантовано принесуть, ще більше грошей?.

Ответы на вопрос

Бизнес идеи