Теплый пол

3 отзыва / 58 829 просмотров
Теплый пол

solray.com.ua

Milan 11 мая, 2018 год
Зимой знову піднялися ціни на опалювання, тому вирішив шукати альтернарнативні методи опалювання. Багато читав в інтернеті, найбільше сподобався варіант з "теплою підлогою", вирішив замовити на цьому сайті повністю усю систему. Все було швидко і оперативно, робоча пригада зробила все за пів дня( квартира). Консультант на сайті все доступно розповідає та відповідає на "тупі питання". Зимній період пройшов, все було добре,... Читать отзыв Зимой знову піднялися ціни на опалювання, тому вирішив шукати альтернарнативні методи опалювання. Багато читав в інтернеті, найбільше сподобався варіант з "теплою підлогою", вирішив замовити на цьому сайті повністю усю систему. Все було швидко і оперативно, робоча пригада зробила все за пів дня( квартира). Консультант на сайті все доступно розповідає та відповідає на "тупі питання". Зимній період пройшов, все було добре, повітря в квартирі не сушить.

Пльонка

Гость 18 апреля, 2018 год
https://solray.com.ua купил здесь пльоночку для тьоплого пола очень нравится рекомендую
Достоинства:
  1. Простой монтаж
Недостатки:
  1. Немного дороговато

Теплый пол под любое покрытие для любых задач

genan 29 июля, 2017 год
Теплые полы (карбоновые) Heat Plus - Теплый пол под любое покрытие для любых задач
не боятся запирания тепла (можно использовать как основной обогрев - даже в наших Сибирских условиях достаточно застелить 80% от всей площади )Не боятся механических повреждений - на фото видно порезы пленки - даже в местах порезов пленка продолжает греть.
Достоинства:
  1. Эффективный обогрев при наименьшем энергопотреблении
  2. Основной обогрев
  3. Инфракрасный обогрев
  4. Не боится запирания тепла
  5. Поразительная отказа устойчивость
Недостатки:
  1. Необходим сборочный монтаж

Строительные материалы

ЛСР.Базовые