Галина Отзыв написан 14 мая, 2018 год326 просмотров
Доброго дня! Ми з чоловіком влаштувалися на ферму і вже 7 днів, як працюємо. Хазяйством займалися дома мали 2 корівки та кур з десяток. Діти в той час повступали до ВУЗів, і треба були кошти на навчання, то ми дещо зі скотини продали на перший час і по рекомендаціям звернулися до Івана Лисицина, він з командою підібрали нам вакансію. Було дуже страшно маючи на плечах дітей віддавати такі гроші, та щей стільки клопіт з документами! Але в результаті ми наважилися на це все і врешті опинилися на фермі у містера Оле, за цей час виникла єдина проблема це англійська мова, я її зовсім не розумію, чоловік сам спілкується та передає накази. Робота в порівнянні з тим, чим ми займалися в селі дуже легка. Я куховарю з заморьских продуктів наші блюда, прибираю за вівцями, чоловік вистрігає їх та заготовлює до перевозки, це наші основні задачі. А так в Норвегіїї сільське господарство дуже наворочене та автоматизоване. Молю Бога, щоб ми успішно завершили працю за кордоном і вдало долетіли до дому! А поки велика дяка Іванові та його команді!
Гарна фірма - Отзывы о Компания Dne-job
Молю Бога, щоб ми успішно завершили працю за кордоном і вдало долетіли до дому!
А поки велика дяка Іванові та його команді!
отзыв