Ця російська компанія вкрали у мене 41,88$. Найгірше відношення до клієнтів у світі. - Отзывы о Сервис покупок Western Bid

Сервис покупок Western Bid
Отзыв написан 28 июля, 2022 год 41 просмотр
«Це не ваші гроші!», «Ми відома американська компанія! Наші клієнти здійснюють тисячі транзакцій на день! І хто ви?» – це з моєї останньої розмови з представником Westernbid, тепер почнемо з початку.

Давайте проігноруємо той факт, що їхній веб-сайт виглядає так, ніби він із 2000-х років, але їхня служба обслуговування клієнтів десь із 90-х.

Рік назад.
Я скористався їхньою послугою, щоб приймати гроші Paypal у своєму магазині Etsy inspireUTRO.

У мене був тільки 1 продаж з США, і я знаходжуся в Україні. Все відправив, клієнт отримав, оплатив, продаж закрито.

Я намагаюся зняти свої гроші, і вони починають вимагати від мене багато різних документів KYC і POR. Чому ви це питаєте, коли мої гроші вже у вас?
Гаразд, без проблем, я подав один раз, отримав відмову, другий раз відхилили усі документи. Я подумав, можливо, проблема в тому, що я роблю щось не так, я повинен спробувати ще раз пізніше.

Минає рік.
Я згадую, що у мене в Westernbid висять гроші. Я входжу в аккаунт й бачу непідтверджений обліковий запис. У мене вже є великий досвід KYC, POR, POF, AML тощо, тож усі документи у мене готові. Надсилаю з повною впевненістю, що пройду перевірку, тому що проходив її у великих іноземних компаніях. І вгадайте що, мені знову відмовили у всіх документах!

Я думав, що це повна нісенітниця і що це просто якась помилка, яку швидко виправлять. У чаті мені порекомендували зателефонувати на український телефон, де я «мав честь» поспілкуватися з Владиславом, і я був радий, що ця людина може мені допомогти.

Але швидко зрозумів, що нікому навіть на думку не прийде мені допомагати. Як тільки я пояснив, що просто не хочу з ними більше працювати, і запитав, як я можу повернути свої гроші, він сказав: «ЦЕ НЕ ВАШІ ГРОШІ!».

Я був просто у шоці.
Він також почав хизуватися, що вони американська компанія, але насправді я постійно маю справу з іноземними компаніями, і такого ставлення до клієнтів просто немає.
Крім того, це просто неправда, що вони американська компанія, тому що мати там офіс в США – це одне, а звідки керують компанією – це інше, і якщо ви подивіться на YouTube, ви побачите, що топ-менеджмент компанії є росіяни.

Потім ми переглянули документи:

– Мій місцевий паспорт не прийняли, ні чорно-білий, ні кольоровий, не прийняли навіть закордонний.

– Підписану анкету у форматі PDF не прийняли, бо «її треба роздрукувати, підписати та відсканувати».
Але я не маю принтера. Владислав запропонував десь шукати. Це точно 2022? Коли KYC перевірка скрізь робиться за 15 хвилин онлайн, ви пропонуєте мені знайти принтер?

– Мій ідентифікаційний код не прийняли, бо він чорно-білий.
Я загубив оригінал, але головне в цьому папірці — сам код. З цим папірцем я легко відкрив банківські та карткові рахунки в багатьох українських банках. Насправді, легко знайти всі мої дані в Google за допомогою лише тільки коду, тому вам навіть не потрібно мати цей папірець.
Владислав запропонував піти до своєї податкової, подати запит на кольоровий ідентифікаційний код, дочекатися його і надіслати їм.

Очевидно, що компанія не цінує клієнтів і просто вирішила забрати у мене гроші. Ця проблема досі не вирішена. Рахунок не верифікований, гроші не повернено.





Комментарии к отзыву

На данный момент, никто не прокомментировал отзыв автора


Отзывы об интернет-магазинах

Отзывы клиентов о работе интернет-магазинов. Каталог отзывов: Интернет-магазины бытовой техники, Одежда и обувь, Интернет-магазины детских товаров и другое

1

Холодильник.РУ

Интернет-магазины
3.5
578 отзывов
84682 просмотра
Неплохой выбор Большой плюс, что с ассортиментом у магазина полный порядок. Можно найти бытовую технику на любой вкус. Мы уже у них купили холодильник и стиралку, причем по вменяемой цене. Советую.
Холодильник.РУ Ответ представителя Холодильник.РУ
13 часов 42 мин назад
Добрый день, Петр! Спасибо за ваш положительный отзыв! Мы рады, что вы оценили широкий выбор бытовой техники в нашем магазине....
1

Интернет-магазин agro-market24.ru

Интернет-магазины
3.6
38 отзывов
1974 просмотра
Большое спасибо! Получила саженцы барбарисов.Все отличные!Почки уже проклюнулись, хорошие живые корни. Думала, что годовалый барбарисик в горшке Р9 будет совсем маленький. А он прямо приятно поразил - такой крепыш! Словом, большое спасибо!)))
agro-market24.ru Ответ представителя agro-market24.ru
среда, 27 марта
Здравствуйте! Примите наши искренние благодарности за Ваш великолепный отзыв, он для нас очень важен. Мы очень рады видеть, что у...
Сервис покупок Western Bid
Сервис покупок Western Bid - ваш помощник в покупке товаров за рубежом. Удобная навигация на сайте поможет вам выбрать именно тот товар, который вам необходим. По своей сути, сервис Western Bid - посредник, который возьмет на себя все вопросы по пересылке товара, консультанты компании помогут вам рассчитать стоимость доставки и предположительный процент дохода исходя... подробнее

Интернет-магазины

ООО «Литрес»
ООО «Литрес»

Рейтинг: 4.1
279 отзывов
OZON.ru
OZON.ru

Рейтинг: 2.5
6783 отзыва
Wildberries.ru
Wildberries.ru

Рейтинг: 1.1
1972 отзыва
PointPay
PointPay

Рейтинг: 4.8
125 отзывов
Ceramicplus.ru интернет-магазин
Ceramicplus.ru интернет-магазин

Рейтинг: 4.7
44 отзыва
Интернет-магазин Мой Мир
Интернет-магазин Мой Мир

Рейтинг: 3.8
475 отзывов
AliExpress
AliExpress

Рейтинг: 1.2
805 отзывов
Интернет-магазин Spellsmell.ru
Интернет-магазин Spellsmell.ru

Рейтинг: 2.3
4 отзыва
Интернет-магазин AllureParfum.ru
Интернет-магазин AllureParfum.ru

Рейтинг: 4.5
784 отзыва